ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Tomáš Spáčil nejlepší ertéčkář světa za rok 2022 tit

publikováno: 25.03.2024

Sice se zpožděním, ale přeci. Tomáš Spáčil byl mezinárodní federací ICSF, která pod sebou sdružuje i rybolovnou techniku, vyhlášen nejlepším sportovcem za rok 2022! Je to další skvělý Tomášův úspěch.

Bohužel se nějak pozapomnělo tuto událost vyhlásit. „V té době vedení federace nefungovalo, jak by mělo, ale teď je tam již nové vedení federace, a to začalo zjednávat nápravu,“ vysvětlil toto „opomenutí" Radek Spáčil, otec Tomáše a jeho trenér.

Sama ICSF uvedla, že zjistili, že „Sportovec roku 2022“ nebyl nikdy zveřejněn, což je chyba, a proto to dělají teď a představili Tomášovy úspěchy z onoho roku:

"Představujeme pozoruhodné úspěchy Tomáše Špáčila, korunovaného ertéčkářského sportovce roku 2022! Nechte se ohromit jeho mimořádnými úspěchy: triumfoval jak v pětiboji, tak v sedmiboji na mistrovství světa v Tallinnu, získal další dvě zlaté medaile v jednotlivých závodech a připsal si vítězství v týmové soutěži. Jeho mistrovství v rybolovné technice, spolu s jeho sportovním vystupováním a neúnavnou oddaností, zaujalo srdce nás všech. Ale počkat, je toho víc! Tomáš ovládl také sérii Světového poháru 2022, který se stal celkovým vítězem celkem pěti soutěží konaných napříč pěti různými zeměmi."

Tomáš bude oceněn při vyhlášení této ankety za rok 2023, kterou ovládla česká závodnice v rybolovné technice Lucie Kepáková.

Tomáši, gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci!

SÚS

 

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 390 970

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS