ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Spáčil mistrem ČR a vítězem závodu Světového poháru v RT tit

publikováno: 02.07.2023

Ertéčkář Tomáš Spáčil se o tomto víkendu stal mezinárodním mistrem ČR a vítězem závodu Světového poháru. Získal celkem 8 medailí. Závody se konaly v Českých Budějovicích za účasti cca 70 závodníků z Česka, Slovenska, Rakouska, Švýcarska a Slovinska.

Samotný závod byl rozdělen do dvou dnů, kdy se v pátek házely obouručné disciplíny a multi disciplíny, sobota byla věnována celému pětiboji, v kterém se počítá i Světový pohár.

Středočechy reprezentoval kadet Jan Linhart z Mladé Boleslavi, a byť není RT specialista, podal velmi slušný výkon a prokázal svůj talent a cit pro RT.

Druhým Středočechem byl v kategorii mužů Tomáš Spáčil. Dařilo se mu skvěle. Získal celkem osm medailí a stal se Mezinárodním mistrem ČR, a i vítězem závodu Světového poháru. Vyhrál pětiboj, sedmiboj, závod SP, disciplínu moucha skish, muška dálka, druhý byl v disciplínách zátěž dálka obouruč a třetí skončil v arenbergu a muška dálka obouruč. Celkem pět zlatých, jednu stříbrnou a dvě bronzové medaile.

Po těchto závodech byla potvrzena Tomášova nominace do reprezentace ČR a pojede v září na MS do Polska obhajovat svoje tituly. 

Radek Spáčil

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 554 861

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS