ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Nedamovská muška, závod dvojic Vít a Vojtěch Markovi tit

publikováno: 02.04.2024

V sobotu (23. 3.) jsme se společně s mým bratrem Vojtou Markem zúčastnili závodu dvojic na Černém rybníce v Nedamově, kde jsme chtěli poprvé vyzkoušet společnou souhru.

Závod začínal tradičně přípravou prutů a losováním míst. V první kole jsme zjistili, že společná spolupráce vcelku vychází, a proto jsme odcházeli s 26 rybami a s umístěním dva. Druhé kolo jsme měli volné, tím pádem jsme ho věnovali dovazování návazců a pilování taktiky.

Do třetího kola jsme nastoupili s obavami z počasí a z úseku, kdy obavy z počasí se vyplnily, ale z místa naštěstí ne, proto jsme kolo končili s průměrným výsledkem. Čtvrté kolo se neslo v podobném duchu jako třetí, opět jsme si odnášeli průměrný výsledek.

Poslední páté kolo jsme chytili čtyři ryby, které nám stačili na sedmé umístění v kole. Konečný výsledek bylo krásné třetí místo, což nás velmi potěšilo a ujistilo nás, že si nějaký závod dvojic spolu někdy určitě zopakujeme.

Děkujeme za podporu MO Bělá pod Bezdězem a ČRS SÚS.

Vojtěch Marek, Vít Marek

Dne (16. 3.) jsem se zúčastnil druhého letošního závodu, který se odehrával na rybníce v Liběchově nedaleko Mělníku. Závod byl rozdělen na sektory, kdy jeden sektor byl z lodí, což dělalo závod ještě zajímavější. První kolo jsem začínal na lodi, kde jsem nejvíce ryb chytil v druhé půlce kola. Dále jsem pokračoval na břehu, kde jsem si musel sestavit zbylé pruty před začátkem druhého kola, jelikož na lodi je povolen mít pouze jeden prut. Ve zbylých dvou kolech na břehu se mi vcelku dařilo. Díky čemu jsem skončil na druhém místě.
Na závěr bych chtěl poděkovat za podporu MO Bělá pod Bezdězem a také ČRS SUS.

Vojtěch Marek

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 450 619

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS