ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Vojta Marek - Ohlédnutí za rokem 2023 tit

publikováno: 14.01.2024

Je tu nový rok, a to je pro mě příležitost podělit se s vámi o mé úspěchy z loňské sezóny. Loňský rok, řekl bych, byl pro mě od začátku velmi úspěšný.

Hned jeden z prvních závodů sezony Jarní muškařský maratón dvojic v Jestřabicích se mi spolu s mým rybářským kamarádem Radkem Gračkou podařilo vyhrát. To pro nás byl neočekávaný úspěch ve velké konkurenci.

Dalším pro mě velkým úspěchem bylo 2. místo na jezerním závodě Czechnymph Cup.

V létě jsem se také účastnil různých soustředění a tréninků na různých řekách a ve většině případů se svým bratrem Vítkem. A to nám na následujících závodech přišlo vhod. Dále jsem se také účastnil většiny Vítkových juniorských závodů v roli jeho trenéra. A tato taktika se nám vyplatila a Vítek tak je, díky jeho výsledkům, nominován na následující Mistrovství světa juniorů v České republice.

Já sám jsem díky těmto tréninkům následně získal 1. místo na říčním závodě Západočeský pohár ve Velkých Hydčicích. Což za mě je jeden z nejtěžších říčních závodů u nás. Dále jsem se na 1. místě umístil na Svrateckém pstruhovi, který je pro změnu jeden z nejstarších závodů u nás.

Jedním z posledních mých letošních úspěchů byl opět podzimní jezerní závod dvojic Nedamovská muška, kde se nám společně s kamarádem Vítkem Šindelářem podařilo po velkém boji obhájit 1. místo, kterého jsme tu dosáhli již v loňské sezóně. Toto pro nás byl opravdu velký úspěch, a také milé překvapení z loňské obhajoby.

Díky těmto dosaženým výsledkům a získaným bodům jsem se i já sám dostal do nominace na následující Mistrovství Evropy, které se bude konat v Polsku, což je hlavně pro mě obrovský úspěch a zároveň jeden z mých velkých cílů za kterými si celou mou muškařskou kariéru jdu.

Závěrem bych chtěl poděkovat za velkou podporu všem, co za mnou stojí a také velké díky patří Středočeskému územnímu svazu a také MO Bělá pod Bezdězem.

Vojtěch Marek

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 395 509

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS