ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Nová metodika pro mládež a LRU SÚS tit

publikováno: 04.12.2023

Výbor na svém listopadovém jednání schválil novou metodiku pro podporu kroužků MO a aktualizoval metodiku pro poskytnutí příspěvku na reprezentaci sportovců LRU SÚS.

Podpora odboru mládeže pro kroužky MO

O podporu bude možné žádat elektronicky během celého roku, pokud není stanoveno jinak, v žádosti musí být uvedeny všechny požadované náležitosti. Podmínku podpory je, že do 7 dnů, pokud není uvedeno jinak, musí být dodána hodnotící zpráva v minimálním rozsahu 15 vět a 5 fotografií.

Novinkou je, že veškeré následné vyúčtování proběhne při hospodářském vyrovnání. Pokud MO bude podporu čerpat a nesplní podmínky podpory a vyúčtování, bude jí částka za poskytnutý materiál při HV odečtena z režie.

Více se dozvíte v přiložené metodice.

Podpora LRU SÚS

Byla aktualizována i metodika, která upravuje podmínky pro poskytnutí finančního příspěvku na pokrytí části nákladů na reprezentaci SÚS pro LRU plavaná, muška, přívlač, feeder a položená.

Podpora zůstává stejná, mění se podmínky pro její poskytnutí, tou největší je dodání článku ze závodu, 5 fotografií a výsledkové listiny do tří dnů po ukončení závodu.

Více se dozvíte v přiložené metodice.

Oba materiály jsou také uloženy v Intranetu, v Dokumentech pro MO, pod čísly 314 - 317 a rovněž ve vnitřních předpisech.

(šam)

Soubory ke stažení tit

Metodika poskytnutí příspěvků LRU SÚS

PDF

Metodika podpory odboru mládeže

PDF

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 394 480

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS