ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Krajský přebor a divize SÚS v přívlači tit

publikováno: 21.08.2022

Ve dnech 13. - 14. 8. 2022 se na revíru Berounka 3 uskutečnil krajský přebor a divize SÚS v přívlači, které uspořádala MO Beroun slavící v letošním roce 100 let od svého založení!

Do závodu se přihlásilo 28 soutěžících, z toho čtyři ženy a tři týmy do divize. Závodní tratě byly vyznačeny v délce bezmála 4,5 km, kde se hloubka pohybovala od 10 cm až do 1,5 m a všichni měli umožněno brodění! Všechny sektory byly řádně vysekány a označeny. Tímto chci poděkovat za pomoc přátelům ze sousední organizace MO Kladno, jmenovitě Lukáš Kudlata a Petr Kohout, kteří neváhali pomoci a v sobotu ještě vypomohli jako rozhodčí spolu s dalšími členy MO Kladno. Děkujeme!

V sobotním závodu se hned od prvních minut lovily pěkné ryby. Převážně byl zastoupen bolen a tloušť. Rovněž se ulovili ostroretky, parmy, štiky, podoustve, okouni, perlíni, oukleje, jeseni a ježdík, celkem bylo uloveno 1 123 kusů ryb!

Největší ulovenou rybou v sobotu byla parma 55 cm, kterou chytil Tomáš Zikán z MO Nižbor.

Sobotní výsledky KP – 1. závod:  

  1. Pacholátko Richard, MO Mladá Boleslav
  2. Vokál Pavel, MO Mladá Boleslav
  3. Krejča Tomáš, MO Český Šternberk.

V neděli se pokračovalo v centru Berouna a intenzita úlovků byla stejná. Tady už přechody mezi soutěžními sektory nebyly tak náročné, a proto se soutěžícím chytalo lépe, celkem se ulovilo 1 030 kusů ryb.

Největší nedělní rybou byla štika 57 cm, kterou chytila Denisa Šoltysová z MO Beroun.

Nedělní výsledky KP – 2. závod:

  1. Vokál Pavel, MO Mladá Boleslav.
  2. Hlaváč Oto, MO Mladá Boleslav.
  3. Pacholátko Richard, MO Mladá Boleslav.

Celkové výsledky závodů:

Divize: 1. Mladá Boleslav – Řezáč Martin a Linhart Jan, 2. Vestf-Fishing MO Vlašim – Vestfálová Jana a Průša Roman, 3. Chaloupka Jiří a Ridzoň Jan.

Krajský přebor: 1. Vokál Pavel, MO Mladá Boleslav, 2. Hlaváč Oto, MO Mladá Boleslav, 3. Pacholátko Richard, MO Mladá Boleslav, 4. Wachtl Hynek, MO Nové Strašecí, 5. Prokop Josef ml., MO Český Štemberk, 6. Havel Ondřej, MO Říčany, 7. Svoboda Martin, MO Lahovice, 8. Krejča Tomáš, MO Český Šternberk, 9. Řezáč Martin, MO Mladá Boleslav, 10. Karšnak Radovan, MO Brandýs nad Labem.

Všichni soutěžící obdrželi drobný dárek od sponzorů a pamětní Medaili k 100. výročí MO Beroun.

Závěrem chci poděkovat Josefu Prokopovi a Aleši Truhláři za pomoc při organizační a administrativní stránce závodu a všem dalším, co na hladkém průběhu závodu přiložili pomocnou ruku. Děkuji sponzorům: Středočeský územní svaz, MO Beroun, Rybářské potřeby Robert Anýž, KS Fishing Vladimír Miller, Yarie Czech Republic, Šoltys Martin, Wachtl Hynek.

Děkuji závodníkům za hladký průběh závodu, za udržení pořádku na celém závodním úseku, a že se vše odehrálo bez zranění!

 Martin Šoltys

Soubory ke stažení tit

Výsledky KP a divize v přívlači

XLS

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 583 290

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS