ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Činnost rybářské stráže MO Kladno tit

publikováno: 04.04.2023

Na našich revírech pracujeme, upravujeme je a vysazujeme ryby, aby byli naši rybáři spokojeni. S příchodem pěkného počasí se to začíná kolem našich vod plnit rybáři, kteří si po zimě přišli užít sluníčka a splnit si své sny v podobě ulovení té nej ryby.

RS MO Kladno a členové RS s rozšířenou působností rovněž nezahálí a kolem vod probíhají četné kontroly lovících.

Letos se zaměřujeme na základní povinnosti lovících, a to je především zapisování do úlovkových lístků. Někteří rybáři stále nechápou, anebo nechtějí chápat, proč se zapisují docházky a ponechané ryby. Zrovna tak budeme vyžadovat pořádek kolem lovných míst, dohlížet na zacházení s ulovenou rybou a další. I nadále budeme spolupracovat s PČR a MP při provádění kontrol nejenom na stojatých, ale i tekoucích vodách.

Členové RS MO Kladno, se podílejí na pracích kolem našich revírů a na vysazování ryb, za což bych jim chtěl poděkovat. Během zimní přípravy absolvovali členové RS proškoleni, které provedl předseda SÚS Dušan Hýbner.

Kolem našich revírů byly rozmístěny nové informační cedule a cedule s označením revíru, na kterých je uvedeno telefonní číslo pro případ nenadálých událostí na revíru. Žádáme návštěvníky našich revírů, aby v případě, že se něco stane, toto číslo využili a zavolali. Děkujeme.

Chraňme si naše revíry a važme si jich.

Petrův zdar.

Lukáš Kudlata, hospodář MO Kladno a člen RS

Fotogalerie tit

foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 424 518

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS