ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

KONFERENCE: Vystoupení hostů konference tit

publikováno: 26.03.2024

Na konferenci ÚS vystoupil i předseda ČRS Dr. Karel Mach. Ten hovořil o Rybářském informačním systému a poděkoval všem přítomným, že v něm pracují.

Zmínil také jednotnou pstruhovou a mimopstruhovou povolenku, která je vizí do budoucna. Uvedl, že Radu ČRS čeká jednání o novém návrhu na redistribuci, která bude předložena na dubnovém zasedání.

Rovněž hovořil o brigádách a sjednocení s členským příspěvkem, kdy uvedl, že tento bod stáhnul z jednání, nicméně kdykoli se lze k němu vrátit a nastínil vizi digitalizace.

Jednatel SÚS Ing. Roman Heimlich mluvil o členské základně, která roste, a významně mezi dětmi a mládeží a poděkoval všem za práci právě s dětmi. Ocenil vysazování ryb nad rámec ZP a také mluvil o problémech s rybožravými predátory, kdy ČRS na MZe otevřel otázku regulace morčáka. Také on poděkoval za práci v RIS.

Projektový manažer RIS Bc. Tomáš Kočica hovořil o komplikovaném zavádění RIS, 80 % členské základny je v RIS a také poděkoval za práci v něm. Poděkoval výboru SÚS, jak se postavil k místním organizacím s vytvořením podpory i vybavením.

Dále poznamenal, že není problém, aby ÚS zveřejnil cenu, kterou má uvedenu za platbu RIS. Vysvětlil dodatky, že to není zdražení RIS, jsou to v tuto chvíli náklady navíc ze zpoždění, které na konci budou vymáhány sankcemi za neplnění ze strany dodavatele.

(šam)

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 397 368

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS