ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Mimořádný příspěvek pro MO! tit

publikováno: 26.01.2024

Výbor SÚS na svém včerejším jednání schválil mimořádný finanční příspěvek pro všechny místní organizace našeho územního svazu ve výši 30 Kč za každého řádně zaevidovaného člena v Rybářském informačním systému.

Je to příspěvek na obsluhu RIS, který má jednak motivovat, ale zároveň i částečně pomoci snižovat finanční náklady MO na práci v RIS. Jak s ním každá MO naloží, je v plně v její kompetenci. 

„Plně si uvědomujeme, jak složité to mají výdejci povolenek, čím si prochází, jak se za pochodu seznamují s RISem, který v řadě případů zatím nefunguje, jak má. Navíc někteří výdejci jsou již ve starším věku, a tak je to pro ně obzvlášť složitější. Přesto se s tím naše organizace tzv. ´statečně perou´ a my jim za to chceme poděkovat a zároveň je i podpořit. Proto jsme se rozhodli pro tento krok, který v nákladech pro nás bude znamenat přibližně 1,2 milionu korun, ale naše MO bez rozdílu, si to zaslouží,“ uvedl předseda SÚS Dušan Hýbner.

Na základě platného Statutu o společném rybolovu již dostávají naše sdružené MO dále odměnu 50 Kč za každou vydanou celosvazovou, celorepublikovou a územní povolenku v rámci hospodářského vyrovnání.

I tento příspěvek bude proplacen při hospodářském vyrovnání za rok 2024.

(šam)

 

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 463 874

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS