ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Oslava 100 let od založení MO Příbram tit

publikováno: 13.06.2023

V sobotu 10. 6. 2023 proběhla oslava 100 let od založení místní rybářské organizace v Příbrami. Veškeré dění se odehrávalo v okolí Hořejší Obory za podpory města Příbram a ČRS SÚS, ale také sponzorů naší organizace.

Svou návštěvou nás poctil předseda ČRS p. Karel Mach, který předvedl všem své dovednosti na stanovišti RT (rybolovná technika) a obstál na výbornou. Dále se akce účastnil místostarosta města Příbram p. Vladimír Karpíšek a v neposlední řadě několik zástupců nedalekých místních organizací.

Celý den probíhal v relaxačně – soupeřivém, ale přátelském duchu. Pro nejmenší návštěvníky byl připraven skákací hrad, malování na obličej, lovecký trenažér, projížďky na lodičkách, vodnický stánek plný her a rébusů. Starší si mohli vyzkoušet jednotlivé techniky lovu (plavaná, položená nebo lov na umělou mušku).

Mysleli jsem také na dlouhodobé členy organizace, proto jsme vytvořili malou expozici historických, ale i současných fotografii věnovanou činnosti organizace. Ani jsme netušili, že fotografie z výlovů, výročních schůzí, dětských táborů, dětského kroužku nebo úspěchy LRU – muška, vykouzlí úsměv pamětníkům a náhodným kolemjdoucím. Nezapomněli jsem ani na dobré jídlo a pití, které bylo podkresleno příjemnou hudbou.

Mockrát děkujeme všem pořadatelům, partnerům a sponzorům akce. Poděkováním pro nás byla účast a úsměv každého návštěvníka.

Těšíme se na další setkání s Vámi.

Jindřich Kabeláč, MO Příbram

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 456 787

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS