ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Dětský závod a nábor členů do rybářského kroužku MO Bystřice tit

publikováno: 07.09.2022

Na revíru Konopišťský potok 2 se v sobotu (3. 9.) konal dětský rybářský závod, pořádaný místním rybářským kroužkem MO Bystřice, jehož se zúčastnilo 41 dětí.

Byl krásný, slunečný den, rybám se sice nechtělo moc spolupracovat, ale i přesto se většině dětem povedlo nějakou rybu ulovit.

Pro účastníky závodu bylo zajištěno občerstvení zdarma. Malinovka tekla proudem a párek s chlebem a kečupem byl „hitem“ dne.

Byly uděleny čtyři hlavních ceny, ale nezapomnělo se ani na ty, kterým se dařilo méně. Každý si odnesl tašku plnou zajímavých cen a dobrot od našich sponzorů.

S předáním pohárů nám pomohl starosta města Bystřice pan Michal Hodík.

Výsledky závodu:

  1. Filip Hlaváček 244 bodů
  2. Liliana Jirásková 154 bodů
  3. Ondřej Houda 142 bodů

Největší ryba: Ondřej Houda 56 cm úhoř

Spolu se závodem probíhala i náborová akce pro nováčky do našeho rybářského kroužku, který opět startuje 13. 9. Pro děti byly připravena „poznávačka“ ryb, vodních živočichů a organismů, pruty nejen na chytání, ale i na vyzkoušení rybolovné dovednosti – hod „kapkou“ na terč.

Každé z dětí si odneslo nějakou sladkost, informace spojené s rybařením a propagační materiál s informacemi, jak se přihlásit do rybářského kroužku a v budoucnu se stát rybářem.

Veliký dík patří sponzorům závodu: město Bystřice, ČRS, z. s., Středočeský územní svaz, Narex Bystřice s.r.o., Stavebniny DEK a.s., Elmoz Czech, s.r.o., Petr Šach stavební s.r.o., Daně ZID s.r.o., Schürmann s.r.o., WPOcarp Petr Štěpánek, FishMaster.cz, Tomáš Kubásek, Michal Procházka, Jiří Musil, Karel Voňavka

Rád bych také poděkoval našim kamarádům – dobrovolníkům: Marcela Kadeřábková, Miloš Repetný, Jiří Maršík, Lukáš Maršík, Tomáš Zbořil, Jan Budil, Vít Maier a Jiří Skřípský.

Věřím, že všem se závod líbil a příští rok se opět těšíme na setkání.

Petrův zdar

Vítězslav Maier, RK Bystřice

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 574 709

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS