ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Vodník v Mnichově Hradišti tit

publikováno: 31.05.2022

Rybáři z MO Mnichovo Hradiště po delší odmlce opět uspořádali na kamínkách u Jizery náborovou akci „Ve vodě nežijí jen vodníci“, na které přivítali 163 žáků ze zdejší 2. ZŠ.

Po krátkém přivítání a představení stanovišť, se mohli všichni vrhnout na naše připravené kolečko. S kapkami se házelo na terče. Jedná se o rybářskou závodní disciplínu. Někteří by se v této dovednosti určitě neztratili.

V Jizeře se chytaly ryby. No, ryby měly zrovna volno, ale nějaké rybky se na břeh mrkly.

O kousek dále vozili místní dobrovolní hasiči děti v člunu. Velice zajímavé byly stany s tématikou, co do přírody nepatří a naopak. S některým odpadem si zkrátka sama příroda neporadí.

Nechybělo ani poznávání fauny a flóry kolem břehů našich vod.  Zkrátka super strávený čas s rybáři z Mnichova Hradiště. Na úplný závěr se všichni sešli u ohniště, kde si opekli párky a občerstvili se na cestu zpět do školy.

S prázdnou se nevracel nikdo. Každý si díky Středočeskému územnímu svazu odnesl upomínkové předměty s pozvánkou do rybářského kroužku.

Počasí nám vyšlo. Areál byl krásně připravený. Dětem se dopoledne líbilo. Doufáme, že nejen kvůli tomu, že se nemusely učit… Co dodat závěrem? Díky všem, kdo akci připravili a podíleli se na ni, kromě členů naší MO to byli členové SDH Mnichovo Hradiště a Řeznictví Dvořák.

MO Mnichovo Hradiště

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 551 190

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS