ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Menu tit

Profil SÚS

Výbor SÚS

Dozorčí komise

Odbory

Sekretariát

Všeobecné kontakty

Zprávy ze zasedání výboru SÚS

Dotační programy

Členská schůze MO Nymburk tit

publikováno: 10.04.2024

V sobotu (7. 4.) se v sále Střední odborné školy a Středního odborného učiliště Nymburk, konala členská schůze ČRS MO Nymburk, na které bylo přítomno 59 členů, z nichž 56 s právem volit.

Účast nebyla vysoká, což nás mrzí. Každý člen má právo se zúčastnit a má možnost ovlivnit jakým směrem organizace bude dále pokračovat, upravit nebo navrhnout BPVRP atd.

Členská schůze vyslechla zprávy předsedy a organizace. Ve zprávě předsedy Ing. Davida Hrstky, Ph.D. byla mimo jiné uvedena kompletní problematika jezera Sadská a aktuální stav. Byla provedena fotoprojekce z akcí mládeže. Následovala zpráva hospodáře a vedoucího RS, které podrobně zhodnotily rok 2023. Pro členy byly jedny z nejvíce zajímavých informací o zarybnění revírů a úlovky ze zprávy hospodáře. 

Předsedou MO byl představen plánovaný finanční rozpočet na rok 2024 a výsledky hospodaření za rok 2023. Podrobná byla také zpráva dozorčí komise, která informovala o své činnosti a kontrolách. 

Následovala diskuse členů se členy výboru MO. V rámci diskuse padl návrh z plena schůze vyvolat hlasování o zrušení BPVRP schválených na minulé schůzi (minimální velikost nástražní rybky 12 cm). Tento návrh nebyl schválen (54 proti, 1 pro, 1 se zdržel hlasování). Nadále tak zůstává v platnosti minimální délka nástražní rybky 12 cm a zákaz lovu na její části nebo přechovávání menší rybky během lovu. 

Výbor MO navrhl sankce za neodevzdání povolenky k rybolovu do 15 dnů po skončení její platnosti. Výbor navrhoval 500 Kč, návrh z pléna byl 1 000 Kč. Tento návrh byl členskou schůzí schválen. 

Předsedou MO byl představen a následně schválen plán práce MO Nymburk na rok 2024. Zástupcem mandátové komise byl představen návrh usnesení členské schůze MO, který by následně schválen. Celý zápis včetně jednotlivých zpráv a usnesení schůze bude vyvěšen na webových stránkách naší organizace. 

Popřáním hezkého jara a celého rybářského roku, pevného zdraví a poděkováním členů, kteří se schůze zúčastnili, byla schůze předsedou MO Nymburk ukončena.

Jakub Kemr

 

 

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 577 229

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS