ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Menu tit

Profil SÚS

Výbor SÚS

Dozorčí komise

Odbory

Sekretariát

Všeobecné kontakty

Zprávy ze zasedání výboru SÚS

Dotační programy

Dodatek č. 6.: nová vodní plocha Světlá od 1. 5. 2024 tit

publikováno: 09.04.2024

ČRS, z. s., Středočeský územní svaz vydává dodatek č. 6. k mimopstruhovým a pstruhovým revírům a vodním plochám.

Žádáme držitele celorepublikových, celosvazových a středočeských územních mimopstruhových a pstruhových povolenek, aby si doplnili do Popisu revírů a VP 2024 – 2025 následující dodatek:

Nová vodní plocha

411 977 SVĚTLÁ – Středočeský územní svaz 1,9 ha
Odlov lze provozovat na vodní ploše
Světlá (CZ 61140989)     v k. ú. Světlá nad Sázavou    1,9 ha
GPS: 49°40'20.018"N, 15°23'22.379"E
Celoroční mimopstruhový režim. Malá vodní nádrž v na Žebrákovském potoce. Na VP je klidová zóna, která je označena tabulemi: Zákaz rybolovu. Rybolov je prováděn podle pravidel a podmínek odlovu na vodních plochách SÚS v MP režimu.
V období od 16. 4. do 15. 10. lovící uhradí poplatek za umožnění hospodářského odlovu 25 Kč na základě odeslané SMS zprávy ve tvaru: HOSVE25 na tel. číslo: 90211. Potvrzující SMS musí být obdržena ještě před zahájením vlastního rybolovu, a to ve znění: „Místenka v rámci oprávnění k odlovu ve vodní ploše Světlá. Platí pouze v den doručení SMS, cena je 25 Kč. Petrův zdar, ČRS SÚS.“ V období od 1. 11 do 31. 3. je povoleným způsobem lovu pouze lov na dírkách, muškařením a vláčením a lovící uhradí poplatek za umožnění hospodářského odlovu 50 Kč na základě odeslané SMS zprávy ve tvaru: HOSVE50 na tel. číslo: 90211. Potvrzující SMS musí být obdržena ještě před zahájením vlastního rybolovu, a to ve znění: „Místenka v rámci oprávnění k odlovu ve vodní ploše Světlá. Platí pouze v den doručení SMS, cena je 50 Kč. Petrův zdar, ČRS SÚS.“ Povolení lovu na dírkách, v případě udělení výjimky, oznamuje výhradně SÚS na svých na webových stránkách www.crs-sus.cz, podmínkou je tloušťka ledu minimálně 10 cm. Na dírkách se loví minimálně 5 m od sebe a maximální průměr dírky je z bezpečnostních důvodů 20 cm. Při zamrznutí hladiny a lovu na dírkách bude tolerováno chytání na těsto (vláčecí pastu) i sýr se splávkem pouze na 1 udici. Při lovu na dírkách se smí používat pouze jednoháčky. Po rozmrznutí hladiny je chytání na těsto (vláčecí pastu) i splávek opět zakázáno. Těsto nesmí být po rozmrznutí hladiny přidáváno k žádné nástraze (mušce, twisteru, třpytce apod.). Při ulovení ryby a jejím vytažení na led nebo na břeh z vody si musí lovící tuto rybu ponechat a okamžitě zapsat do oddílu II povolenky k lovu. Zákaz rozbíjení ledu.

(šam)

 

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 578 874

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS