ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Na Pískové Lhotě od pondělí 24hodinový rybolov tit

publikováno: 30.04.2023

Na vodní ploše SÚS Písková Lhota začíná pro zájemce od pondělí, 1. 5., možnost 24hodinového rybolovu, který potrvá do 30. 9. Ten je umožněn po zaplacení místenky ve výši 100 Kč prostřednictvím SMS ve tvaru HOPIS100 na tel. 90211. 

Věnujte pozornost následujícím pokynům:

A) Po zaplacení 100korunové místenky dotyčný může na pískovně setrvat 24 hodin (Příklad: zaplatí si místenku v pátek v 15.00 hod. a na pískovně může provádět odlov do sobotních 15.00 hod. Poté si musí znovu zaplatit 100 Kč a může lovit až do nedělních 15.00 atd.). Na pískovně má povoleno bivakovat bez podlážky (!!!), případně parkovat karavanem či obytným vozem na určené odstavné ploše.

B) Nadále zůstává v platnosti i místenka ve výši 25 Kč (tvar SMS HOPIS25 na tel. 90211), dotyčný však po jejím zaplacení loví, dle denní doby lovu, a po jejím skončení musí pískovnu opustit. (Vysvětlení: na pískovně může setrvat v době 4.00 – 24.00 hod., poté musí pískovnu opustit a vrátit se zase ve 4.00 hod., bude-li chtít lovit další den). Nelze ukončit ve 24.00 hod. rybolov a setrvat na místě do 4.00 a začít znovu lovit.

C) Na pískovně budou působit správci, kteří mají od rybníkáře oprávnění kontrolovat nejen dodržování stanovených podmínek, ale i výše zmíněné pobyty.

D) Žádáme lovící, aby:

- důsledně dodržovali zapisování úlovků a veškerých náležitostí do povolenky (!!!);
- udržovali pořádek na svém lovném místě, především pak na to upozorňujeme kuřáky, vajgly poházené na lovném místě nebo ve vodě nebudeme tolerovat, odpadkových košů je na pískovně dost;
- parkovali pouze na vyhrazených místech, a to bez výjimek. Pochopitelně není problém si na lovné místo zavést věci a vyložit si je, ale poté musí být vozidlo odstaveno na plochu k tomu určenou.

E) Osoba provádějící 24hodinový rybolov je povinna v době od 0.00 hod. do 4.00 hod. osvětlit místo lovu bílým, neoslňujícím světlem. Zakládání otevřených ohňů se pro tyto účely zakazuje.

F) Děkujeme všem, kteří dodržují pravidla, nikoho nechceme zbytečně sekýrovat, ale na druhou stranu chceme na pískovně udržet pořádek. Věříme totiž, že řada slušných rybářů jezdí na pískovnu i proto, že kromě úlovků tráví čas i v příjemném prostředí. Zároveň vás žádáme, pokud uvidíte porušení RŘ, BPVRP a podmínek stanovených rybníkářem, volejte správce nebo ostrahu vodní plochy. Děkujeme!

Přejeme příjemně strávené chvíle na pískovně.

ČRS, z. s. SÚS

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 637 807

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS