ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Bakovského dravce se zúčastnilo 25 dětských přívlačářů tit

publikováno: 31.10.2023

V sobotu (28. 10.) uspořádala naše místní organizace ve spolupráci se Středočeským územním svazem 2. ročník přívlačového závodu dětí do 15 let „Bakovský dravec“. Na Tůň Podzemanova přijelo poměřit své dovednosti 25 mladých rybářů a rybářek.

I když byl revír před závody dosazen štikami a pstruhy duhovými, rybám se moc spolupracovat nechtělo a děti musely bojovat o každou rybu, kterých nakonec ulovily 58. Nejhojnějším úlovkem byl pstruh a štika, ale povedlo se ulovit i několik cejnů a okounů. Největší rybou dne byla štika 55 cm, kterou ulovil Honza Melich.

V tomto vyrovnaném závodu se nejlépe dařilo Milanu Vráblíkovi z Plzně, který porazil druhého Honzu Melicha z Mnichova Hradiště jen na cips body. Třetí se umístil stejně jako v loňském roce domácí závodník Jakub Studničný.

Tímto bych chtěl poděkovat Středočeskému územnímu svazu za finanční podporu, díky které byly připraveny hodnotné ceny pro všechny zúčastněné. Další poděkování patří naší MO Bakov nad Jizerou za vícezarybnění před závody, zajištění občerstvení a organizační pomoc.  A v neposlední řadě rybářským potřebám Na Háku za sponzorské dary a dlouhodobou podporu naší mládeže.

Karel Frelich, MO Bakov nad Jizerou

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 605 687

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS