ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Dětský náborový závod v Bakově tit

publikováno: 15.06.2023

V neděli (11. 6.) jsme na Tůni Podzemanova uspořádali, jako každý rok, tradiční závod pro děti do 15 let. I když start byl až v 8.00, první závodníci na místo konání přijížděli už před šestou hodinou ranní, aby si vybrali ta nejlepší místa.

Počasí nám přálo a již od brzkého rána svítilo sluníčko, což jsme velmi uvítali, ale rybám se to moc nelíbilo a přelstít je bylo velmi náročné. Nakonec si s tím děti poradily a skoro nikdo nezůstal bez bodů.

Závod probíhal na dvě kola, s přestávkou na občerstvení, o vítězi rozhodovala celková délka ulovených ryb. Z 51 účastníků vyhrál s velkým náskokem Šimon Eliáš z Velkého Grunova, jenž nachytal ryby o celkové délce 1 424 cm, za ním skončil Petr Cimrman z Chrastavy se součtem 590 cm a třetí byl Marek Hlaváč z Mladé Boleslavi s výkonem 491 cm. Ani ostatní nemuseli být smutní, jelikož ceny byly připravené pro všechny a s prázdnou domů neodjel nikdo.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem členům MO Bakov nad Jizerou za organizaci. Dále pak obrovský dík patří sponzorům, bez kterých by nebylo možné takovýto závod uspořádat: rybářským potřebám Na Háku, Ginto Carp, Mikbaits, Tubertini a Středočeskému územnímu svazu za krásné poháry.

Karel Frelich, MO Bakov n/J

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 974 805

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS