ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Členská schůze místní organizace Unhošť tit

publikováno: 06.03.2023

První sobotu v březnu se uskutečnila v místní restauraci „Obecnice“ členská schůze místní organizace Unhošť.  Ze 170 dospělých členů MO, 15 mládežníků a 40 dětí na schůzi dostavilo 55 osob.

Členská schůze se nesla ve slavnostním duchu, protože MO si připomíná výročí 125. let od svého založení v roce 1899 a řadí se tak mezi jedny z nejdéle fungujících místních organizací v rámci celého Českého rybářského svazu. Všichni přítomní se již tradičně při kulatých a půlkulatých výročích společně vyfotili na náměstí a fotografie bude umístěna do kroniky.

Členové výboru místní organizace a dozorčí komise měli výborně připravené zprávy doprovozené promítanou prezentací i s fotodokumentací pořádaných akcí. Řečníci zhodnotili rok uplynulý a seznámili s úkoly, které čekají na letošní rok. Většina plánů se točí kolem chovu ryb, péče o revír, práce s dětmi a organizování různých společenských akcí. Předseda MO vyjádřil poděkování panu Martinovskému za zajištění internetového připojení pro MO a vyjádřil i zvláštní poděkování výboru SÚS za poskytnutí vybavení na zajištění provozu informačního systému. Dále předseda MO ocenil, že již 2/3 všech členů MO komunikuje elektronicky.

Za dlouholetou a obětavou práci obdrželo několik členů MO Unhošť svazová vyznamenání v podobě bronzových a stříbrných odznaků, které slavnostně společně s předsedou MO Ing. Pavlem Helebrantem předával oceněným Jiří Novák – člen výboru Středočeského územního svazu.

Místní organizace v Unhošti dlouhodobě úzce spolupracuje s Městským úřadem, což potvrdila i účast a vystoupení starostky města, paní Ing. Ivety Koulové, která poděkovala za spolupráci a popřála všem mnoho zdraví a úspěchů nejen v letošním roce.

V rámci diskuze vystoupila jednatelka Středočeského územního svazu a seznámila přítomné s plány SÚS na letošní rok a v neposlední řadě podala informace z průběhu   příprav Rybářského informačního systému.

Závěrem jednatelka SÚS poděkovala za perfektní spolupráci se SÚS, popřála všem pevné zdraví, krásné chvíle u vody a Petrův zdar.

Jaroslava Fryšová

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 424 357

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS