ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Ledňáčci uklízeli kolem Dokeského rybníka tit

publikováno: 12.04.2024

V sobotu (6. 4.) se děti z rybářského kroužku MO Kladno společně s rodiči v rámci akce „Ukliďme revíry s kroužky“ pustily do úklidu Dokeského rybníka. Zaměřili jsme se na vyčištění břehů od náletových dřevin, suché trávy a plevelu.

Celkem se nás spolu s rodiči sešlo skoro padesát, a to včetně pěti sekáčů s křovinořezy, kteří nám velmi pomohli. Při takovém množství brigádníků jsme se museli rozdělit do několika skupin, aby nám práce pěkně odsýpala, a díky píli všech zúčastněných se nám povedlo vysekat a vyhrabat velkou část břehů.

Při práci nám všem pěkně vyhládlo, a tak jsme si pak společně opekli špekáčky. Zvládli jsme při tom probrat, jak se nám práce podařila, co máme v tomto roce v rámci kroužku ještě před sebou a na co se děti nejvíce těší. Je to již tradiční výlet do Vodňan, který plánujeme i letos.

Závěrem bych chtěl všem moc poděkovat za těžkou, ale velmi dobře odvedenou práci! Doufám, že jsme tím potěšili i naše rybáře, protože rybolov teď bude jistě příjemnější a okolí našeho rybníka o poznání krásnější.

Petr Suchopár, vedoucí mládeže

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 449 628

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS