ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Dodatek č. 6.: nová vodní plocha Světlá od 1. 5. 2024 tit

publikováno: 09.04.2024

ČRS, z. s., Středočeský územní svaz vydává dodatek č. 6. k mimopstruhovým a pstruhovým revírům a vodním plochám.

Žádáme držitele celorepublikových, celosvazových a středočeských územních mimopstruhových a pstruhových povolenek, aby si doplnili do Popisu revírů a VP 2024 – 2025 následující dodatek:

Nová vodní plocha

411 977 SVĚTLÁ – Středočeský územní svaz 1,9 ha
Odlov lze provozovat na vodní ploše
Světlá (CZ 61140989)     v k. ú. Světlá nad Sázavou    1,9 ha
GPS: 49°40'20.018"N, 15°23'22.379"E
Celoroční mimopstruhový režim. Malá vodní nádrž v na Žebrákovském potoce. Na VP je klidová zóna, která je označena tabulemi: Zákaz rybolovu. Rybolov je prováděn podle pravidel a podmínek odlovu na vodních plochách SÚS v MP režimu.
V období od 16. 4. do 15. 10. lovící uhradí poplatek za umožnění hospodářského odlovu 25 Kč na základě odeslané SMS zprávy ve tvaru: HOSVE25 na tel. číslo: 90211. Potvrzující SMS musí být obdržena ještě před zahájením vlastního rybolovu, a to ve znění: „Místenka v rámci oprávnění k odlovu ve vodní ploše Světlá. Platí pouze v den doručení SMS, cena je 25 Kč. Petrův zdar, ČRS SÚS.“ V období od 1. 11 do 31. 3. lovící uhradí poplatek za umožnění hospodářského odlovu 50 Kč na základě odeslané SMS zprávy ve tvaru: HOSVE50 na tel. číslo: 90211. Potvrzující SMS musí být obdržena ještě před zahájením vlastního rybolovu, a to ve znění: „Místenka v rámci oprávnění k odlovu ve vodní ploše Světlá. Platí pouze v den doručení SMS, cena je 50 Kč. Petrův zdar, ČRS SÚS.“ V tomto období je povoleným způsobem lovu pouze lov na dírkách, muškařením a vláčením. Povolení lovu na dírkách, v případě udělení výjimky, oznamuje výhradně SÚS na svých na webových stránkách www.crs-sus.cz, podmínkou je tloušťka ledu minimálně 10 cm. Na dírkách se loví minimálně 5 m od sebe a maximální průměr dírky je z bezpečnostních důvodů 20 cm. Při zamrznutí hladiny a lovu na dírkách bude tolerováno chytání na těsto (vláčecí pastu) i sýr se splávkem pouze na 1 udici. Při lovu na dírkách se smí používat pouze jednoháčky. Po rozmrznutí hladiny je chytání na těsto (vláčecí pastu) i splávek opět zakázáno. Těsto nesmí být po rozmrznutí hladiny přidáváno k žádné nástraze (mušce, twisteru, třpytce apod.). Při ulovení ryby a jejím vytažení na led nebo na břeh z vody si musí lovící tuto rybu ponechat a okamžitě zapsat do oddílu II povolenky k lovu. Zákaz rozbíjení ledu.

(šam)

 

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 449 113

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS