ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Kladrubáci zvou na FOR FISHING 2024 tit

publikováno: 17.02.2024

Místní organizace Kladruby, která sdružuje handicapovaní rybáře, zve všechny k návštěvě tradičního rybářského veletrhu FOR FISHING 2024, kde bude mít vlastní stánek.

Veletrh se koná ve dnech 22.–25. 2. na výstavišti v pražských Letňanech a stánek naší místní organizace najdete v hale 3 v sekci B03.

Dozvíte se zde spoustu informací o činnosti a plánech MO Kladruby, o reprezentačním týmu handicapovaných rybářů v plavané i o aktivitách Středočeského územního svazu.
Na stánku budete mít možnost zakoupit si luxusní staročeský špek od společnosti Maso Třebovle, čokolády s rybářskou tématikou, perníkové kapry, produkty výrobce rybářských krmiv Timár Mix a mnoho praktických, propagačních a upomínkových předmětů MO Kladruby, SÚS a ČRS.

Kdo si zakoupí nabízené zboží, propagační předmět či věnuje dar, bude zařazen do slosování o ceny v hodně převyšující 50 000 Kč a v případě štěstí se může těšit např. na špičkový echolot z produkce Lowrance od společnosti Wavy Boats, víkendový pobytový voucher na Slapech v kempu Andělské Laguna, luxusní bivak od firmy Aqua, pruty, několik navijáků, tašky, nástrahy a návnady, brýle Polarized, předplatné časopisu Rybářství a mnoho dalšího.

Věřte, že vaší účastí a příspěvkem podpoříte potřebné a pomůžete tak lidem, které osud v některých činnostech omezil, nikoli však v rybařině!

Časový harmonogram veletrhu:
22.–24. 2.: 10–18 hod.
25. 2.: 10–16 hod.

Velké poděkování patří pořádající společnosti ABF, a.s. a jejímu manažerovi Michalu Sedláčkovi za jejich podporu a plný servis, kterou organizaci handicapovaných rybářů poskytují! 

Více o celém veletrhu naleznete na webu www.forfishing.cz

Tomáš Kučera, Jan Porhansl

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 446 306

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS