ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Božkovský duhák 2023 tit

publikováno: 23.10.2023

V neděli (22. 10.) uspořádal Středočeský územní svaz ve spolupráci s MO Vlašim na vodní ploše Božkov za nádherného počasí náborové závody v přívlači pro mladé adepty závodní přívlače do 15 let.

Mladí závodníci si vyzkoušeli lov podle pravidel LRU přívlač. Lovilo se pouze na háčky bez protihrotů a všechny ulovené ryby se ihned z podběráku pouštěly zpět do revíru. Každá ulovená ryba byla hodnocena jedním bodem. Soutěžilo se ve dvou kategoriích: do 10 let a 11–15 let. Závodu se zúčastnilo celkem 31 závodníků.

Nejčastěji se lovil pstruh duhový a siven americký, ale závodníci ulovili i několik okounů, candátů a dokonce i jednoho tlouště. Celkem nachytaly děti za dvě hodinová kola závodu 510 ryb!

Vítězem kategorie do 10 let se stal Ondřej Chvalkovský z Klášterní Skalice, druhý skončil Vojtěch Táborský z Čerčan a na třetím místě se umístil nejmladší účastník celého závodu, teprve čtyřletý Adam Vojta z Vlašimi.

V kategorii 11–15 let zvítězil Vojtěch Kuželka z Tábora před druhým Janem Křižákem z Rakovníka a třetím Danielem Chaloupkou z Čakovic. Ceny všem závodníkům předal předseda Středočeského územního svazu Dušan Hýbner

Přejeme mladým závodníkům mnoho dalších úspěchů a děkujeme Středočeskému územnímu svazu za finanční podporu tohoto krásného závodu na této výborně zarybněné vodě. Děkujeme také firmě FT Fishing za krásné ceny pro všechny účastníky závodu.

Aleš Truhlář, MO Vlašim

Soubory ke stažení tit

Božkovský duhák 2023 - výsledky

PDF

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 440 552

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS