ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Závody na Sadoňském rybníku tit

publikováno: 20.10.2023

Třetí zářijový víkend proběhl na Sadoňském rybníku v Rožmitále pod Třemšínem víkend plný rybářských závodů, kdy se konal Memoriál Jiřího Šlehofera a druhý den dětské rybářské závody.

Sobotního Memoriálu se zúčastnilo 59 dospělých závodníků a vítězem se stal Miroslav Čipera z Bohutína, druhý byl Vladimír Kropáček a třetí Milan Pojer, oba z Rožmitálu. V kategorii žen se na zvítězila rožmitálská Dagmar Šourková. Po ukončení závodů se rybáři i všichni příznivci mohli pobavit s oblíbenou kapelou Miloše Velíška.

Neděle patřila dětským závodům. Závodů se zúčastnilo 72 dětí z několika MO (Rožmitál, Příbram, Praha, Březnice, Kladruby, Vimperk). Děti byly rozděleny do dvou kategorií, do 10 let a 11-15 let.

Zprvu se rybám moc nechtělo, ale čím více se oteplovalo, tím více ryb se podařilo ulovit. Mezi poločasy se malí závodníci posilnili občerstvením, které pro ně bylo zdarma připraveno. Ve 12 hodin jsme ukončili závody a vyhlásili výsledky. Ceny dětem předávali radní města Rožmitál pod Třemšínem Aleš Haluska a ředitel celých závodu Radek Tůma.

V kategorii 11-15 let zvítězil Ondřej Válka z Prahy, druhé místo patřilo Janu Kovářovi z Kladrub a třetí byl Petr Motejzík z Březnice.

Ve kategorii do 10 let vyhrál David Boroš z Vimperka, druhý byl Jan Sýkora a třetí Pavel Šourek, oba z Rožmitálu.

Děkujeme všem sponzorům: MO Rožmitál p. Tř., město Rožmitál pod Třemšínem, Kolektiv Technických služeb města Rožmitál p. Tř., Rybářství Lnáře s.r.o., Kominictví Jindřich Šafář, Pohostinství Bohumil Tomek, rybářství U PLAVALA, ZR MOTO, ČRS Středočeský územní svaz, Mokrý banditi, Svět krmiv – Jiřina Benadiková, Papka Věšín, Roman Veselý – kompresory, MMFISH.cz – rybářské potřeby, DFH Haus Žákava, rodina Nassova, rodina Bláhova, Josef Málek – Sedlice, František Málek – Sedlice, Jaroslav Kaiser, Petr Toman.

Radek Tůma a Jaroslava Nassová

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 438 772

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS