ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

24hodinový závod na Strženém tit

publikováno: 03.10.2023

Ve dnech 30. 9. a 1. 10. 2023 proběhl na vodní ploše Stržený (411 984) 24hodinový rybářský závod v lovu kaprů. Přihlásilo se 27 týmů z celé ČR, někteří velmi ostřílení závodníci, ale i v závodech absolutní začátečníci. 

Z důvodu atraktivnosti jsme zrušili dolní hranici vážených úlovků na nulu, protože docházelo ke změně počasí a měli jsme obavu z aktivity bodovaných ryb. 

Od samého počátku bylo nejvíce bodů na straně první louky od hráze k invalidům, v menší frekvenci se dařilo „dělat“ záběry u parkoviště, ale pouze směrem k hrázi a druhá louka, kde je mělčina byl úspěšný pouze jeden tým.  O bednu si to tak rozdaly týmy na špičce a na místě pro invalidy.

Celkem se nachytalo 617,44 kg, z toho vítězný tým CARP KING ulovil 102,59 kg, což bylo téměř dvojnásobek ulovených ryb v pořadí druhého týmu. Nejtěžší rybou závodu byl kapr 7,8 kg ulovil tým HALDORADO TARDOSKEDD. Nutno podotknout, že všem se podařilo ulovit bodovanou rybu.

Poděkování za parádní průběh závodu patří všem týmům, rozhodčím, super občerstvení Hance a Pepíkovi Ovsíkových, a hlavně děkujeme SÚS, který nám umožnil závody uspořádat s celým servisem (vysekané pobřežní pozemky).

                                                          Za pořadatele Petr Poláček st a Petr Poláček ml

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 416 453

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS