ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Víkendové setkání vedoucích rybářských kroužků tit

publikováno: 13.06.2023

O uplynulém víkendu se konalo v Kladrubech historicky první setkání vedoucích rybářských kroužků Středočeského územního svazu na téma "tábor", kterého se zúčastnilo 18 vedoucích z šesti místních organizací.

Zahájeno bylo v sobotu krátce po příjezdu a ubytování, kdy vedoucí OM SÚS přítomné seznámil s průběhem celého „tábora“. A protože bylo téma táborové, tak se začalo společnou aktivitou, a to poznávačkou ryb z karet. Každý vedoucí měl 6 pokusů, někteří to sypali z rukávu, jiní se "zapotili".

Další následující aktivitou byla rybolovná technika, konkrétně Arenberg, zde se již ukázala šikovnost a závodní karty se rychle plnily nasbíranými body.

Poté byl oběd a po něm polední klid tak, jak to na táboře bývá. Mnozí jej využili na přípravu k odpolednímu závodu v lovu ryb.

V půl třetí byl odstartován samotný závod, lovilo se na položenou nebo na plavanou.

Rybám se moc nechtělo, ale něco se nakonec nalovilo. Po společné večeři došlo na vyhlášení výsledků závodů, kdy třetí místo obsadil Vašek Bezucha z MO Čelákovice, druhý byl Michal Šramota z MO Kladruby a vítězem se stal Petr Bervida z MO Bystřice. Večerní volný program někteří využili k diskuzi, jiní k lovu ryb.

Po nedělní snídani následovala exkurze do Vodního domu na břehu vodní nádrže Švihov, což je stálá a velmi pěkná expozice o výstavbě vodní nádrže, o koloběhu vody, úpravě vody s mnoha vodními prvky.

Krátce po obědě se pak vedoucí rozjeli ke svým domovům. Velké poděkování patří MO Kladruby za umožnění setkání na jejich revíru a zajištění zázemní akce.

Jiří Eichler, OM SÚS

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 543 930

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS