ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

MS handicapovaných rybářů startuje zítra, sestava Čechů určena tit

publikováno: 25.05.2023

Včerejší trénink doprovázelo chladné počasí, které nás však neodradilo od intenzivního zkoušení a výběru té správné taktiky pro páteční a sobotní závod.

Večer se pak nesl ve slavnostní atmosféře, kdy pořadatelé připravili zahajovací ceremoniál MS handicapovaných rybářů pod překrásnou katedrálou v Toulu.

Kolem dvaceti účastnících se národních týmů sledovalo kulturní program, kterému dominovalo vystoupení mažoretek. Následovalo představení jednotlivých týmů spojené s reprodukcí jejich národních hymen.

Poté jsme si, bohužel pro nás, pouze ve francouzštině vyslechli proslovy funkcionářů rybářských svazů a měst, které byly po půlhodině ukončeny slovy "World Championship is opened...".

Dnes jsme měli na programu poslední trénink, při kterém jsme s pomocí zkušeností z uplynulých tří dní, hledali tu správnou strategii pro zítřejší závod. Věříme, že jsme ji našli, a pokud se výrazně nezmění vnější podmínky, měli bychom být konkurenceschopní. Naším cílem je bojovat o přední pozice.

Reprezentační kouč Vladimír Vyslyšel vybral čtveřici Kozlovský, Krym, Omamik a Svatoš, která zítra vstoupí do prvního závodu.  Držte jim palce!

Všechny zdravíme.

Jan Porhansl, Toul

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 372 577

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS