ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Příbramské děti z RK uklízely u Litavky tit

publikováno: 03.04.2023

V sobotu (1. 4.) proběhla v rámci rybářského kroužku MO Příbram akce s názvem „UKLIĎME LESOPARK LITAVKA“. Akce se zúčastnilo 28 dobrovolníků.

Sraz účastníků byl v altánku u vstupu do Lesoparku Litavka. Všichni byli seznámeni se základními bezpečnostními pravidly a následně byli vybaveni rukavicemi a pytli na sběr odpadků. Ten probíhal na březích Litavky a přilehlém Lesoparku Litavka. Druhá skupina pak posbírala nepořádek v okolí revíru Litavka 3 (413 040), přilehlého parkoviště u stadionu FK Příbram a příchozí stezky k parkovišti až pod benzínovou stanici.

Během akce jsme odpadky naplnili 32 igelitových pytlů. Převážně se jednalo a směsný odpad (PET lahve, plechové nádoby, igelitové sáčky atd.). Z Litavky jsme vytáhli i kovový rám lavičky a několik cyklistických plášťů.

Veškerý odpad byl seskupen k altánu a následně zlikvidován ve spolupráci s městem Příbram. Tímto bych rád poděkoval Odboru životního prostředí – Město Příbram za skvělou spolupráci, ale také za poskytnutý materiál v podobě igelitových pytlů a rukavic. Dále bych taktéž rád poděkoval ČRS Středočeskému územnímu svazu za ochranné pomůcky a igelitové pytle.

Po samotném sběru odpadu jsme akci ukončili posezením všech účastníků v relaxační zóně Lesoparku Litavka. Zde si děti hrály na dětském hřišti a následně jsme si všichni opekli „buřtíka“.

Všem zúčastněným moc děkuji za jejich ochotu a úsilí a budeme se těšit na další takovou akci.

Jindřich Kabeláč

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 433 367

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS