ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

V Nymburce se děti opět sešly o víkendu tit

publikováno: 05.12.2022

V sobotu (3. 12.) proběhlo třetí víkendové setkání dětí rybářského kroužku místní organizace Nymburk. Celkem se sešlo 18 dětí.

Zopakovali jsme si znalosti z rybářského řádu. Po přestávce se děti začaly seznamovat s rybami našich revírů a částečně i biologií ryb. Od kapra počínaje, přes dravce a pstruhy konče. Vysvětleny byly detailně rozdíly mezi jednotlivými rybami. Důraz byl kladen hlavně na ryby, které je možné ulovit na nymburských revírech. Děti obdržely i námi vypracovaný malý atlas těchto ryb.

Po výborném obědě (gulášová polévka s houskou a buchtičky se šodó), následovalo dokončení přednášky o rybách našich vod. Děti se pokoušely navazovat háčky s lopatkou i s očkem.

Celý den proběhl v přátelském a kamarádském duchu. Spokojenost a úsměv mladých začínajících rybářů je k nezaplacení a pro nás odměnou... Vždy nás jejich nadšení potěší. Děti obdržely i malý dárek k navození sváteční adventní atmosféry v podobě čokoládového bláznivého Mikuláše.

Děkuji za součinnost a za spolupráci Jirkovi Novákovi, Frantovi Rynekrovi a Josefu Šimáněmu na tak hezké a příjemné sobotě.

Děkujeme také celému výboru naší organizace za podporu a poskytnutí zázemí na realizaci tohoto setkání a nesmím zapomenout na poděkování SÚS za dodání studijních materiálů v podobě startovacích balíčků.

Těšíme se na další setkání!

David Hrstka

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 426 065

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS