ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Spáčil halovým mistrem ČR v RT tit

publikováno: 12.11.2022

Sobotní dopoledne v Hořovicích patřilo rtéčkářům, kteří se sem sjeli na Halové Mistroství ČR dospělých a na závody O pohár předsedy Středočeského územního svazu pro mládež. Celkem přijelo 64 závodníků ze všech koutů České republiky.

Závodilo se ve dvou disciplínách arenberg a skish, vždy dvoukolově. Muži si hodili v každé disciplíně i finále, což zatraktivnilo závody a umožnilo mladým závodníkům sledovat ty nejlepší v závodním tempu, kdy nerozhodují jen body, ale i výsledný čas.

Na závodech jsme přivítali i čestné hosty, starostku města Hořovic Věru Veverkovou, předsedu ČRS Karla Macha, předsedu SÚS Dušana Hýbnera a předsedu MO Hořovice Martina Žemličku, kterým tímto velmi děkujeme za podporu.

Závody byly hodnoceny velmi kladně a probíhaly bez připomínek všech zúčastněných. Házelo se na osmi startech, což zajistilo velmi rychlý průběh závodu a již v jednu hodinu odpoledne jsme vyhlašovali nejlepší.

Mistrem republiky se mezi ženami stala severomoravská závodnice Lucie Kepáková. Mezi muži si vedl nejlépe domácí závodník Tomáš Spáčil. Mezi muži si vedl výborně i další Středočech, sedlčanský, Václav Calta, který obsadil krásné druhé místo v disciplíně skish, právě za Tomášem.

Mezi mládeží se Středočeši také neztratili a zdárně se popasovali s ostatními závodníky z celé republiky a dokázali bojovat o stupně vítězů.

Děkujeme ČRS a našemu Středočeskému územnímu svazu za podporu a za možnost pořádat takovéto závody.

Na závěr bych ještě rád poděkoval rybářským potřebám pana Turoně z Komárova www.Nachytáme.cz, který štědře podpořil naše mladé závodníky věcnými cenami.

Radek Spáčil

Soubory ke stažení tit

Výsledky O pohár předsedy SÚS mládež

PDF

Výsledky Halové MiČR 2022

PDF

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 426 998

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS