ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

KONFERENCE 2022: Zpráva odboru mládeže SÚS tit

publikováno: 10.09.2022

Zprávu odboru mládeže SÚS přednesl jeho vedoucí Jiří Eichler, který v úvodu připomněl složitou situaci v době covidu, kdy činnost kroužků byla úplně omezena.

Jen v některých MO se pokusily po vzoru škol o on-line výuku, nicméně život kroužků se zastavil. Pochopitelně, že s tím došlo k omezení náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ a rovněž i tradičních vyhodnocení Nejlepší vedoucí, Nejlepší rybářský kroužek a Skokan roku.

Dále pak hovořil o čerpání dotací, kdy se kroužkům a MO podařilo vyčerpat z dotací MŠMT 672 000 korun na tábory a víkendové akce, další dotace pak plynuly z MZe a ze Středočeského kraje, z MO a z firem či od jednotlivců.

Vyzval k výraznějšímu organizování náborových akcí, neboť tam, kde je dělají, se to výrazně odráží na počtech dětí v kroužcích. Připomněl, že přichází těžká doba, kdy budeme bojovat o každého dětského člena.

Zároveň nastínil, že je třeba motivovat dospělé členy, aby vedli rybářské kroužky, protože vedoucích je nedostatek a také to, že je důležité je vzdělávat. Proto odbor mládeže bude nadále organizovat kurzy pro vedoucí kroužků.

Na závěr poděkoval všem vedoucím rybářských kroužků za jejich práci a nadšení, se kterým se dětem věnují.

(šam)

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 371 514

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS