ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Středočeši na setkání mládeže tit

publikováno: 06.09.2022

Celovíkendová akce Setkání mládeže ČRS 2022 v Jaroměři, kterého se zúčastnilo šest dětí ze Středočeského územního svazu, je za námi.

Soutěže, výlety, nová přátelství. To byla náplň této akce. Sešlo se a soutěžilo mezi sebou sedm územních svazů.

První den byl o seznámení a výletě do pevnosti Josefov. Na vlastní kůži jsme si mohli vyzkoušet, jak se cítili vojáci v podzemních, temných chodbách.

Druhý den jsme vyrazili do zoo Dvůr Králové, kde nás čekala jízda safari busem a plnění prvního z úkolů. Pečlivě jsme procházeli zoo a hledali odpovědi na otázky. Odpoledne byl na programu lov, soutěž v plavačkové štafetě. Byl to boj, ale nakonec jsme všechny porazili. Neskutečná radost z výhry. Děti byly opravdu skvělé.

Poslední den nás čekala krásná přednáška v záchranné stanici. Mohli jsme si prohlédnout zvířátka, která vlivem úrazu skončila ve stanici, kde se o ně skvěle starají.

Víkend uběhl jako voda, Středočeský územní svaz si celkově odnesl pěkné druhé místo. Zážitky a vzpomínky nám zůstanou. Jaroměř je krásné, historické město a určitě se tam ještě někdy rádi vrátíme.

Velké díky patří dětem z rybářského kroužku MO Rožmitál pod Třemšínem a z MO Neratovice, které se za náš územní svaz akce zúčastnily. Ráda bych poděkovala kolegyni Ivě Šťastné za skvělou pomoc a za super zážitky.

Jaroslava Nassová, MO Rožmitál p/Tř.

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 463 440

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS