ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Koupili jsme rybník Schořov! tit

publikováno: 29.08.2022

Nádherný rybník Schořov, který se nachází v okrese Kutná Hora, je ve vlastnictví středočeských rybářů. Náš územní svaz za 6,9 mil. korun zakoupil na Schořově 3,4 ha pozemků, kde vlastníme veškeré zatopené pozemky, břehy i hráz.

Víte, že se snažíme neustále rozšiřovat naše revíry a vodní plochy, jednali jsme o nákupu dvou vodních ploch a jsem rád, že mohu sdělit, že první z nich byla minulý čtvrtek, po téměř ročních, intenzivních jednáních, naším územním svazem zakoupena.

Nádherný rybník se nachází v k. ú. Schořov. Po rekonstrukci je ve vynikajícím technickém stavu a v krásné přírodě. Průměrná hloubka rybníku je 2,7 m, u hráze dosahuje 7 m.

Nová vodní plocha v našem vlastnictví bude sloužit členské základně jako klasický rybářský revír a hospodařením na něm bude pověřena nedaleká MO Čáslav.

Nákup rybníku je financován z Fondu na nákup vodních ploch částkou 4 000 000 korun, zbývající částku do prodejní ceny uhradí SÚS z rezervního fondu.

Opět se ukazuje, jak je fond potřebný, nutný, a že z něj máme prospěch po celém kraji. Děkuji touto cestou všem přispívajícím z řad MO i dobrovolných dárců....

Jsem moc rád, že se nám celá věc podařila dotáhnout do úspěšného konce a středočeští rybáři mají další krásnou vodu, z které je již nikdo, nikdy nemůže vykázat.

O zahájení rybolovu na Schořově, včetně popisu revíru, vás budeme informovat na webu a facebooku.

Dušan Hýbner, předseda SÚS

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 399 204

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS