ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Dětský závod na Záhorské tit

publikováno: 03.06.2022

V neděli (29. 5.) uspořádala kladrubská místní organizace handicapovaných rybářů na nádrži Záhorská náborový dětský závod. Ač bylo počasí po ránu chladné, dorazilo 28 závodníků, kteří se utkali ve dvou věkových kategoriích.

V průběhu dopoledne již svítilo sluníčko a den byl tímto pro rybolov téměř ideální. Před závodem samotným jsme za účasti vedoucího kladrubského rybářského kroužku Michala Šramoty a vedoucího odboru mládeže SÚS Jiřího Eichlera prověřili znalosti dětí při poznávání druhů ryb a nic nebránilo přesunu na vylosovaná místa a početí příprav na lov.

Po čtyřhodinovém klání a urputné snaze dětí i rodičů, kdy většina dětí byla ve svém úsilí úspěšná, jsme přešli ke sčítání dosažných výsledků. Mezitím proběhlo nasycení závodníků hamburgery a nadešel čas na rybolovnou techniku, kdy byla hodem na terč prověřena zručnost všech zúčastněných. Zábavu vyplnila střelba ze vzduchovky a organizátoři mohli přejít k vyhlašování výsledků.

Vítězem v rybolovné technice se stal šternberský David Khek, nejlepší rybářkou se stala kladrubská Adélka Procházková a největší ulovenou rybu, kapra úctyhodné délky 68 cm, zdolal celkově čtvrtý Ondřej Coufalík z Českého Šternberka.

Vítězem závodu starších se stal kladrubský Ondřej Havel, který s délkou 376 cm a osmi zdolanými rybami ovládl svou kategorii. Zlato v kategorii do deseti let získal českobrodský Tomáš Dressler s délkou 105 cm. Stříbrné medaile vybojovali Jaroslav Čvančara a Matyáš Halaška. Bronzoví byli opět závodníci ze Šternberka a Kladrub David Khek a Adam Božík.

Od našich přátel a sponzorů se nám opět podařilo zajistit, dle tradice „vyhrává každý“, velké množství cen a pochutin. Nejlepších pět z obou kategorií obdrželi za své výkony hodnotné ceny od společností Delphin a Saenger. Nechyběly pruty, navijáky, podběráky a mnoho dalšího. Dík opět patří mladoboleslavské pobočce řetězce Kaufland, která pro každého závodníka připravila dárkovou tašku s pochutinami.  Speciální dík patří rodině Havlů a jejich pekařství! Každý závodník obdržel dále dárkovou tašku s propagačními předměty Středočeského územního svazu a produkty společností Timár, Karel Nikl, Wrigley, Tropic Fishing…

Vítězům a všem závodníkům tímto ještě jednou gratulujeme. Děkujeme i jejich rodičům a doprovodům a všem pořadatelům, kteří zajistili fotodokumentaci, gastronomii, měření ryb na závodním úseku a pomoc se vším potřebným.

Po letních prázdninách se můžete těšit na další „dětské“ závody, které pro Vás připravujeme. Rozhodli jsme se věkovou kategorii rozšířit o juniory, takže buďte v očekávání pozvánky a propozic v průběhu prázdnin.

Nyní bychom rádi přešli k tradičnímu děkování…bez těchto lidí či společností, bychom nemohli dělat to, co dělat chceme…Děkujeme tradičně Středočeskému územnímu svazu, společnostem Tropic fishing, Saenger, Delphin, Mivardi, Karlovi Niklovi,  ABF-ForFishing, Wavy Boats - LOWRANCE, FOX, Standovi Komendovi z Restaurace u Piškota v Kladrubech, Timáru Mix, Pivovaru Ferdinand Benešov, Pekárně Turek Vlašim, MASO-TŘEBOVLE s.r.o., Kofola a.s., Sedldekor s.r.o., Kontu Bariéry, rodině Hanikýřů, rodině Sátrových a obci Kladruby.

Petrův zdar za ČRS MO Kladruby přejí

Tomáš Kučera a Jan Porhansl

Soubory ke stažení tit

Výsledková listina dětí 11 - 15 let

PDF

Výsledková listina dětí do 10 let

PDF

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 365 602

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS