ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Rybářské závody dětí v Jincích tit

publikováno: 26.05.2022

Na rybníku Kopáčov se v sobotu dne (21. 5.) konaly rybářské závody dětí organizovaných v MO Jince. K prezenci se dostavilo celkem 17 závodníků.

Těm byly vytvořeny optimální podmínky posekáním rákosu na hrázi rybníka a podáním občerstvení. Jednokolový závod proběhl od 07.30 hod. do 11.30 hod. za teplého, slunečného počasí. Z ulovených ryb převažoval kapr obecný.

Celkově bylo uloveno 105 bodovaných ryb o celkové délce 2 468 cm následovně: amur bílý - 1 ks o délce 13 cm; lín obecný - 1 ks o délce 35 cm; karas stříbřitý - 5 ks o celkové délce 183 cm; kapr obecný - 97 ks o celkové délce 2 209 cm a sumeček americký - 1 ks o délce 28 cm. 

Vítězem závodu se stal Martin Halamka z Rosovic s celkovým součtem 570 bodů, druhý byl Filip Kadeřábek z Čenkova s 302 body a třetí skončil Richard Vacek z Poděbrad s 266 body.

Největší ulovenou rybou, kaprem obecným o délce 77 cm, se mohl pochlubit Adam Štrynek z Drozdova.

Všichni závodnici ulovili bodované ryby a byli odměněni věcnými cenami, přičemž první tři k cenám obdrželi poháry a diplomy. Dále obdržel cenu s diplomem i lovec největší ryby. Z finanční podpory Městyse Jince byly nakoupeny poháry a ceny.

Rybářských závodů dětí se zúčastnil i starosta Josef Hála RSDr., který po závodech předal poháry a cenu za největší rybu. Děkujeme městysu Jince za sponzorování závodů a panu starostovi za účast.

Závody se vydařily a věříme, že pro všechny přítomné budou znamenat příjemnou vzpomínku. Touto cestou chceme poděkovat všem závodníkům a jejich doprovodu.

Tibor Bartoš, předseda MO

 

 

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 422 886

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS