ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

V neděli začíná na pískovně 24 hodinový rybolov tit

publikováno: 29.04.2022

Na vodní ploše SÚS Písková Lhota začíná v neděli (1. 5.) 24 hodinový rybolov, který potrvá až do konce září. Žádáme lovící o dodržování všech podmínek a pravidel odlovu.

1. Lovící, který chce využít možnosti 24 hod. rybolovu musí zaplatit prostřednictvím SMS místenku ve výši 100 Kč, SMS je ve tvaru HOPIS100 na tel. 90211. Po zaplacení může dotyčný na pískovně setrvat 24 hodin (např. zaplatí si místenku v pátek v 15.00 hod. a na pískovně může provádět odlov do sobotních 15.00 hod.). Na pískovně má povoleno bivakovat bez podlážky, anebo parkovat karavanem či obytným vozem na určené ploše. Místenka neurčuje přesné místo pobytu na pískovně, to si každý vybírá libovolně, s výjimkou pláže a klidových rybích zón, kde je lov zakázán.

2. Nadále zůstává v platnosti rovněž místenka ve výši 25 Kč (HOPIS25 na tel. 90211), dotyčný však po jejím zaplacení loví dle denní doby lovu a na pískovně může setrvat pouze do půlnoci (do 24.00 hod.), poté ji musí opustit.

3. Od května se na pískovnu vrací správci, kteří budou kontrolovat nejen dodržování stanovených podmínek, ale i výše zmíněné pobyty.

4. Upozorňujeme lovící, že stánek s občerstvením bude prozatím uzavřen.

(šam)

 

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 368 411

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS