ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Členská schůze v Rožmitále tit

publikováno: 21.04.2022

V Rožmitále pod Třemšínem proběhla výroční členská schůze místní rybářské organizace, která svým počtem členů patří k největším organizacím ve městě. MO sdružuje 290 dospělých, 44 dětí, 9 mládežníků (343 členů). Schůze se účastnilo 76 členů.

Na schůzi zazněly zprávy od vedení rybářské organizace, tedy od předsedy, hospodáře, vedoucí mládeže, IT technika, referenta brigád, čistoty vody a sportovní činnosti závodu a vedoucího rybářské stráže. Slovo dostal i pozvaný host radní města Rožmitál, který zastoupil nemocného starostu města.

Na schůzi nechyběl ani stánek rybářské mládeže a její úspěchy.

Schůze byla volební a zvolila nové vedení rybářů a dozorčí komisi na období čtyř let. Do výboru byla zvolena historicky první žena, vedoucí rybářské mládeže Jaroslava Nassová.

Rybářský výbor opustil po dlouhých letech bývalý dlouholetý hospodář a vedoucí mládeže František Jeníček, který je členem naší organizace 51 let. Panu Jeníčkovi byl předán dárkový balíček a za potlesku všech přítomných členů mu bylo poděkováno za jeho dlouholetou poctivou činnost pro rybáře.

Petrův zdar.

Aleš Haluska, MO Rožmitál p/Tř.

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 521 360

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS