ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Děti z rybářského kroužku uklízely v Hořovicích tit

publikováno: 05.04.2022

V rámci celorepublikové akce "Ukliďme Česko" se v sobotu (2. 4.) sešli členové dětského rybářského kroužku v Hořovicích, aby uklidili pravý břeh Červeného potoka.

Díky sponzorům této akce a Středočeskému územnímu svazu jsme byli schopni zajistit dostatečné množství rukavic a pytlů na odpadky. Uklízelo se od Společenského domu směrem k mostu pod Svatým Janem.

Počasí nám sice příliš nepřálo, ale i přes chlad a drobné sněžení se 20 dobrovolníkům podařilo naplnit zhruba 9 pytlů různého vyhozeného odpadu. Děti slézaly strmé břehy potoka doslova pro každý papírek či plechovku od piva.

Tato akce měla hned dvojí význam, pomohla vyčistit přírodu v našem městě a zároveň ukázala dětem, že vyhazovat odpad mimo určená místa je trestuhodná nezodpovědnost. Čistá příroda a čisté prostředí kolem potoků, řek a rybníků by pro ně, jako pro začínající rybáře, mělo být naprostou samozřejmostí.

Po takovém výkonu si děti zasloužily nějaké to občerstvení, a tak jsme pro ně připravili opékání špekáčků, limonádu a něco sladkého. Sobotní úklid se zkrátka opravdu vydařil a s dětmi jsme během něj zažili i spoustu legrace. Za to bych jim rád touto cestou moc poděkoval a samozřejmě i všem rodičům, kteří se akce zúčastnili. Mé poděkování patří i všem sponzorům, SÚS a městu Hořovice, které prostřednictvím ředitele MSBNF pana Pelána zajistilo odvoz nasbíraných odpadků.   

 Jan Rogos, jednatel MO ČRS Hořovice

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 377 820

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS