ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

5. ročník Kotyho memoriálu 2021 tit

publikováno: 01.11.2021

V sobotu (30. 10.) se za mrazivého rána sešlo u Blanice na louce v Březině 20 rybářů, aby ve Vlašimi během společného závodu v přívlači uctili památku zesnulého kamaráda, rybáře a závodníka Petra Kotoučka.

Řeka Blanice byla právě tím revírem, kde Petr Kotouček trávil nejvíce svůj volný čas s prutem v ruce.

Organizátoři závodu připravili na Blanici zajímavou závodní trať od prádelny až daleko pod Čechov. Několik kilometrů řeky bylo od ranních hodin až do pozdního odpoledne lemováno závodníky, kteří se pokoušeli o co nejvíce ulovených dravých ryb. Závod provázela příjemná a přátelská atmosféra, ke které nakonec přispělo i krásné slunečné počasí. Aktivita ryb byla dobrá, za celý závod bylo uloveno 256 ryb.

Po skončení závodu a připraveném občerstvení se sešli všichni závodníci k vyhlášení celkových výsledků.

Vítězem závodu se stal Oto Hlaváč z Mladé Boleslavi, který převzal putovní pohár věnovaný Petrovou rodinou. Za ním se umístil Karel Frehlich (Mladá Boleslav) a třetí místo obsadil Josef Prokop z Českého Šternberka.

Závod Kotyho memoriál 2021 byl jedním z posledních závodů letošní rybářské sezóny a jednou z mála příležitostí ke společnému setkání. Ovšem hlavním smyslem tohoto závodu bylo zavzpomínat na skvělého člověka, kamaráda a výborného rybáře Petra Kotoučka. Děkujeme všem závodníkům za nádherný závod se skvělou náladu a pohodovou atmosférou a těšíme se další ročník!

Aleš Truhlář, MO Vlašim

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 371 124

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS