ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Přispěli jsme 67 000 Kč na Kristýnku, pomozte i Vy. Děkujeme! tit

publikováno: 13.07.2023

Středočeský územní svaz se přidal ke sbírce na jedenáctiletou Kristýnku, která trpí vážným onemocněním a její rodiče potřebují pořídit větší automobil na větší vozík a asistenčního psa.

Sbírka na Kristýnku, která je dcerou rybáře z naší středočeské místní organizace, je pořádána na platformě Donio a přispět může kdokoli.

Náš územní svaz dnes poslal na účet 50 000 korun, což je část financí z inzerce, jež byla získána na popisy revírů 2024/25.

Zároveň včera členové výboru SÚS mezi sebou vybrali částku 17 000 korun, která byla dnes také poukázána na účet probíhající sbírky.

A rovněž bylo domluveno, že šek na 50 000 korun, jako část výtěžku ze zářijového charitativního závodu, který na Pískové Lhotě pořádají kluci z Kámiku a MO Kladruby ve spolupráci s naším územním svazem, bude po skončení závodu předán Kristýnce a jejím rodičům, kteří budou na pískovnu pozváni.

Obracíme se tímto na všechny naše členy a prosíme, aby se ke sbírce přidali.

Každá koruna pomáhá!

Když byly Kristýnce čtyři roky, bylo jí diagnostikováno vzácné neurologické a degenerativní onemocnění, leukodystrofie s úbytkem bílé hmoty a Kristýnka je v současné chvíli jediná s tímto onemocněním v ČR. Je odkázána na vozík a pomoc dospělé osoby. Bohužel, na toto onemocnění neexistuje lék.

Už několikrát jsme se v našem územním svazu dokázali semknout a pomoci. Udělali jsme to u Nelinky, jsme partnery Kámik Cupu na pískovně, máme mezi sebou handicapované rybáře v MO Kladruby, chceme více spolupracovat s Jedličkovým ústavem.

„Věřím, že se dokážeme semknout a pomoci i teď. Kristýnka je naše, ze středních Čech, její otec přesto všechno ještě funkcionaří v jedné naší místní organizaci. Prosím všechny naše členy, kteří mohou přispět jakýmkoli finančním darem, aby přispěli. Děkuji,“ uvedl předseda SÚS Dušan Hýbner.

Přispívat můžete ZDE, kde se i více dozvíte o osudu jedenáctileté bojovnice a její rodiny.

Děkujeme!

 SÚS

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 720 585

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS