ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Čarodějnice na sádkách v Příbrami tit

publikováno: 03.05.2024

Rybáři letos poprvé uspořádali pálení čarodějnic na sádkách MO Příbram, kdy se tam sletělo několik čarodějnic a čarodějů, kteří se účastnili pálení.

Vzhledem k nařízení hasičského záchranného sboru o plošném zákazu rozdělávání ohňů na veřejných akcích jsme museli původní plán s velkou hranicí malinko přeorganizovat. V 18.00 proběhlo symbolické zapálení malé čarodějnice za účasti dobrovolného hasiče z Radětic.

Následně jsme si opekli buřtíky.

Nesměla chybět zábava pro děti, ale i pro dospělé. Díky Jakubu Skalickému a Antonínu Kolandovi, jsme dětem navezli sníh, který nesmírně zpestřil program v teplém počasí.
Během volného programu si každý mohl vyzkoušet zručnost při hodech kapkou na terče (rybolovná technika). Dále jsme pro děti připravili týmové závody na košťatech.

Během celého večera bylo pro děti i dospělé zajištěno občerstvení ve formě buřtíků, melounů a limonád. Pro dospělé nechybělo například čepované pivo.

Děkujeme Janě Puklové Havelkové a spolku RADOST PŘÍBRAMÁČKŮM, který dodal zmiňované výborné melouny a nápoje pro děti.

Letos se jednalo o první ročník ČARODĚJNIC NA SÁDKÁCH a vhledem k hojné účasti se budeme snažit připravovat další akce, které budou představovat nejen rybářské činnosti organizace, ale také přátelský kolektiv a super partu.

 Jindřich Kabeláč, MO Příbram

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 959 598

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS