ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Pohár předsedy: 5 dní do konce rezervace, povolen trénink tit

publikováno: 02.05.2024

Už jen pět dní (do 7. 5. 2024) vám zbývá pro zajištění rezervace na závodech „O pohár předsedy SÚS“, které se konají 11. a 12. 5. na Pískové Lhotě. Kdo tak neučiní, má možnost přihlásit v den závodu při ranní registraci.

DOSPĚLÍ: závod je 11. 5., rezervace na e-mailu: lru@crs-sus.czV přihlášce uvádějte: jméno, příjmení, místní organizaci, rok narození.

Podmínkou úspěšné rezervace je zaplacení startovného ve výši 400 Kč na transparentní účet Fondu na nákup vodních ploch: č.ú. 115-8444200237/0100, poté bude rezervace potvrzena. Při platbě, jako var. symbol uvádějte datum narozeni, ve zprávě pro příjemce zadejte jméno a příjmení.

Závodníci s rezervací se musí dostavit k prezenci v den závodu do 07.00 hod. 

Zbytek volných závodních míst (kapacita 120) bude ráno v den závodu, startovné na místě je 500 Kč (v ceně startovného je občerstvení + 1 nápoj).

DĚTI a MLÁDEŽ: závod je 12. 5., rezervace na e-mailu: sekretariat@crs-sus.cz

Startovné se neplatí!

Na pískovně mohou děti bivakovat (stanovat) od soboty (11. 5.). Pro děti, které již přijedou v sobotu, je připravena večeře a nedělní snídaně zdarma. Abychom vše mohli zajistit, podmínkou je, že rodiče či vedoucí kroužků musí děti do závodu přihlásit výše uvedený e-mail do 7. 5. a v přihlášce uvedou jméno, rok narození a MO (pokud je dítě členem), a zda bude na pískovně nocovat a má zájem o večeři a snídani. Kdo tak neučiní, nebude mu večeře a snídaně zajištěna. Během závodu děti obdrží svačinu včetně pitého režimu. Zbylá volná místa (kapacita 120) budou k dispozici ráno v den závodu.

Pro účastníky závodu bude umožněn trénink na pískovně, pro dospělé v páteční podvečer, pro děti a mládež v sobotní podvečer.

Více informací k závodu dospělých najdete ZDE, k závodu dětí a mládeže ZDE.

(šam)

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 923 297

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS