ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Menu tit

Profil SÚS

Výbor SÚS

Dozorčí komise

Odbory

Sekretariát

Všeobecné kontakty

Zprávy ze zasedání výboru SÚS

Dotační programy

Dětské rybářské závody v Komárově tit

publikováno: 06.06.2023

V sobotu (3. 6.) upořádala naše místní skupina dětské rybářské závody na oslavu Dne dětí. Akce proběhla na Červeném rybníce v Komárově. Za příznivého počasí se rybářského klání zúčastnilo 36 dětí, které se mohly přihlásit do osmé hodiny ranní.

Při registraci si každé dítě vylosovalo své lovné místo, ze kterého se pak po dobu celého závodu snažilo ulovit co nejvíce ryb. Pravidla dovolovala lov pouze na jednu udici.

Samotný závod byl odstartován po uzavření registrací úderem osmé hodiny. V polovině závodu byla krátká pauza na občerstvení v podobě párků, klobás, limonád, sušenek a různých sladkostí. Po občerstvení se děti vrátily na svá místa a v závodu se pokračovalo.

O první tři místa se bojovalo do poslední minuty a o pořadí rozhodlo pár centimetrů. Závod byl ukončen v půl dvanácté.

Vítězem se stal Daniel Dvořák, který chytil devět ryb s celkovou mírou 281 cm, druhý byl Jakub Matějka s výkonem sedm ryb se součtem 266 cm a třetí skončil Lukáš Košík s úlovkem deseti ryb v celkové míře 263 cm. Všichni tři obdrželi poháry a další hodnotné ceny.

Největší chycenou rybou dne byl kapr o délce 64 cm, kterého ulovil Daniel Dvořák.

Bohužel třinácti závodníkům se nepodařilo chytit žádnou rybu, nicméně ani oni neodcházeli s prázdnou, neboť vedení MS Komárov připravilo věcné ceny pro všechny zúčastněné děti v podobě krmení, nástrah a drobného rybářského vybavení.

Na závěr bych rád za toto krásné sobotní dopoledne poděkoval všem zúčastněným, všem sponzorům, a především členům MS Komárov, kteří se podíleli na zajištění této akce. Již v týdnu před závodem museli vše řádně připravit, od úprav areálu na Červeném rybníce, po zajištění cen a občerstvení. Mé poděkování patří samozřejmě také MO Hořovice a SÚS, kteří naši činnost již dlouhodobě podporují.

                                                                       Jaromír Ernest, předseda MS Komárov

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 212 859

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS