ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

MS handicapovaných rybářů: Češi šestí, Svatoš sedmý tit

publikováno: 28.05.2023

Je dobojováno. Včera se ve francouzském Toulu na Mistrovství světa handicapovaných rybářů v plavané rozdělovaly medaile a český tým nakonec skončil šestý, v jednotlivcích byl Petr Svatoš sedmý.

Stejně jako v pátek, tak i v sobotu rozhodovaly o úspěchu stovky gramů, které nakonec bohužel potvrdily naše konečné 6. místo v pořadí zúčastněných států.

V jednotlivcích jsme do posledních chvil doufali v medailový úspěch Petra Svatoše, kterého však v závěrečné půlhodině přechytali Francouzi a Maďaři a po součtu "5" skončil sedmý.

Ohromného úspěchu docílili kolegové v kategorii Masters, kde tým České republiky získal stříbrné medaile v konkurenci šestnácti státu a mistrem světa se pro rok 2023 stal Miroslav Melcher. Smekáme a gratulujeme!

Chtěli bychom vám všem poděkovat za celotýdenní podporu, vaše komentáře a zprávy nás celou dobu povzbuzovaly a věřte, že jsme pro kýžený úspěch dělali vše, co bylo v našich silách!

Medailově jsme bohužel vyšli opět naprázdno, ale získali jsme další zkušenosti, které nás do budoucna posunují k tomu, co je naším cílem, a to jsou medailové pozice. Jsme přesvědčeni, že na ně máme.

Děkujeme klukům v týmu, kteří se rvali ze všech sil, jejich asistentům, kteří tu odváděli skvělou práci a vytvářeli potřebný servis pro závodníky i všem, kteří se starali o zázemí týmu, aby fungoval tak, že se kluci mohli soustředit jen na závod.

V neposlední řadě poděkování patří ČRS a našemu domovskému Středočeskému územnímu svazu za maximální podporu.

Jan Porhansl a Tomáš Kučera, Toul

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 116 091

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS