ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Dětský rybářský závod v Komárově tit

publikováno: 08.06.2022

Rybářského závodu, který 4. 6. 2022 na Červeném rybníce uspořádala MS Komárov, se zúčastnilo celkem 46 dětí. Počasí se vydařilo a děti byly natěšené na účast v tomto rybářském klání, kde bojovaly o co nejlepší umístění.

Pravidla dovolovala lov pouze na jednu udici, přičemž způsob lovu byl zvolen na plavanou. Místo u vody si každý závodník vylosoval při ranní registraci a mohlo se začít.

V poločase byl závod přerušen a po krátké pauze na jídlo, začaly děti chytat na jiném stanovišti, aby byl závod co nejvíce objektivní.

Zvítězil Daniel Dvořák, druhé místo obsadil Matyáš Pižga a na třetím místě skončil Petr Zpěvák. Největší chycenou rybou dne byl kapr 52 cm, kterého ulovila Hana Šplíchalová. Z dalších ulovených ryb můžeme jmenovat cejny, plotice a okouny.

Tři nejlepší obdrželi poháry za příslušné místo a další hodnotné ceny. Bohužel 20 závodníkům se nepodařilo ulovit žádnou rybu, nicméně ani oni neodcházeli s prázdnou. Vedení MS Komárov pro ně připravilo spoustu dalších cen v podobě krmení, nástrah a drobného rybářského vybavení.

Na závěr bych rád za toto krásné sobotní dopoledne poděkoval všem zúčastněným, všem sponzorům, a především členům MS Komárov, kteří se podíleli na zajištění této akce pro naše nejmenší rybáře. Mé poděkování patří samozřejmě také MO Hořovice a SÚS, kteří naši činnost dlouhodobě podporují.


Jaromír Ernest, MO Hořovice

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 300 577

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS