ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Na Veselé zvítězil Vít Matějčík tit

publikováno: 09.05.2023

Tradičního závodu na Štěrkopískovišti Veselá se zúčastnili nejen místní borci, ale i řada přespolních rybářů. Na prezenční listinu se jich nechalo zapsat celkem 77.  Za poslední roky se jedná o nejvyšší počet, takže za nás na úvod velká spokojenost.

V šest hodin ráno rozčeřili, zatím klidnou hladinu pískovny, nástrahy závodníků. K tomu se po chvilce přidala i přeháňka, kterou trefili meteorologové na minutu přesně. Do hodiny bylo po dešti a krásně se vyčasilo. Na konci prvního kola mělo zápis o úlovku více než polovina rybářů. Nejčastěji vážili rozhodčí cejny, plotice, okouny a kapry. Ojediněle i amury, líny nebo dokonce úhoře. Po hodinové přestávce, kterou všichni využili k občerstvení, začalo druhé kolo. Ryby opět celkem slušně braly a karty závodníků se plnily zápisy od rozhodčích. Na konci druhého kola zaznamenalo nějaký ten úlovek hned na 60 závodníků! Určitě k tomu přispělo i počasí. Přesně takové jsme na tento den objednali.

Ze všech zúčastněných byl na koncil nejšťastnější Vít Matějčík, který ovládl letošní ročník. Na druhém místě skončil Novák Josef a třetí Stehlík Jiří. Nejúspěšnější rybáři převzali své hodnotné ceny a další pak krásné ceny v podobě rybářského vybavení. Každý, kdo v závodě zaznamenal úlovek, tak skončil v „cenách“. Vyhlášeno bylo celkem 59 závodníků. Součet kilogramů všech ulovených ryb se zastavil na čísle 191.

Na závěr si dovolíme poděkovat partnerům závodu, kterými letos byli rybářské potřeby Na Háku, město Mnichovo Hradiště, COOP Mnichovo Hradiště.

Petrův Zdar!

MO Mnichovo Hradiště

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 322 385

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS