ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Děti z RK Hořovice uklízely na březích rybníka Nohavice tit

publikováno: 29.04.2023

V neděli (23. 4.) uspořádaly děti z rybářského kroužku v Hořovicích jarní úklidovou akci na březích rybníka Nohavice. Obloha byla sice zatažená, ale nepršelo, a tak nic nebránilo pustit se do pořádného úklidu, kterého se zúčastnilo celkem 21 dobrovolníků.

Děti v ochranných rukavicích sbíraly různé druhy odpadků a ukládaly je do připravených pytlů. Rodiče mladých rybářů zatím řezali a pálili náletové křoviny a uschlé větve. Nasbíraného odpadu byla nakonec pěkná hromada, s jejímž odvozem do sběrného dvora nám pomohli zaměstnanci MSBNF, jimž touto cestou velice děkujeme.

V průběhu akce bylo zajištěno drobné občerstvení a na závěr si děti i rodiče opekli chutné špekáčky. Po takovém pracovním výkonu si to opravdu všichni zasloužili.

Celou akci provázela skvělá nálada, a nakonec se z toho vyklubalo velmi pěkné nedělní dopoledne. Všem účastníkům za pomoc při úklidu okolí našeho města ještě jednou srdečně děkujeme. Snad to v dětech něco zanechalo a uvědomí si, že odpadky do přírody nepatří a třeba to jednou předají zase svým dětem. To by pak taková akce měla dvojnásobný smysl.  

Jan Rogos, jednatel MO Hořovice

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 287 101

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS