ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Členská schůze MO Rožmitál tit

publikováno: 19.03.2023

V polovině března proběhla členská schůze místní organizace Rozmitál pod Třemšínem. V sále Společenského centra se sešlo 83 členů, přičemž MO má 311 členů, z toho 40 dětí a 15 dorostenců.

Vše probíhalo v klidné a přátelské atmosféře. Se zprávami postupně vystoupili předseda MO, hospodář, vedoucí mládeže, referent čistoty vod a předseda dozorčí komise.

Proběhla gratulace a předání dárků jubilantům z řad našich členů a předání ocenění aktivním členům za jejich práci pro naší rybářskou organizaci.

Přítomné pozdravil i starosta města Rožmitál pod Třemšínem Mgr. Pavel Bártl. Město rybáře i rybářkou mládež dlouhodobě podporuje, jako ostatně všechny spolky a organizace ve městě, a tak je naší nedílnou součástí.

Účastníci schůze mohli zhlédnout i ocenění a úspěchy našich malých rybářů ve stánku, který na schůzi připravili vedoucí rybářského kroužku.

Veškeré informace o naší rybářské organizaci i důležitá upozornění a pozvání mohou naši členové a příznivci sledovat na rybářských stránkách www.rybarirozmital.cz.

Petrův zdar

Aleš Haluska

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 179 633

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS