ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Výroční členská schůze MO Příbram tit

publikováno: 13.03.2023

V sobotu (11. 3.) se konala výroční členská schůze místní organizace Příbram, které se zúčastnilo 33 členů.

S rozsáhlou zprávou o činnosti MO vystoupil její předseda Jaroslav Hadrava, který kromě jiného hovořil o rekonstrukci sídla organizace, plánovaných akcích na letošní rok a o chystaných oslavách 100 let od založení organizace, na které všechny pozval. Zmínil rovněž i probíhající práce na RIS.

Následně zazněla zpráva účetní Barbory Čihákové, která informovala o stavu financí MO Příbram se závěrem, že hospodaření organizace je vyrovnané.

Hospodář Tomáš Jarolímek velmi podrobně přítomné seznámil s vysazováním ryb do revírů, s úlovky na revírech a provedenými pracemi na údržbě revírů.

V dalším sledu zazněla zpráva vedoucího mládeže Petra Doležala, který hovořil o činnosti rybářského kroužku, o proběhlých závodech v RT, náborové akci Ve vodě nežijí jen vodníci, akci Korzo Obora a každoročním letním táboře na Orlíku.

Nechyběly ani zprávy o činnosti LRU a dozorčí komise, která vykonala kontroly hospodaření organizace, výlovů a vysazování s konstatováním, že vše probíhá bez závad.

Zástupce SÚS Jiří Eichler poděkoval především za to, jak MO dlouhodobě kvalitně pracuje s mládeží, pochválil bohatou kulturní činnost organizace a servis, který svým členům poskytuje, včetně perfektně připravené členské schůze. Dále vyjádřil MO podporu Středočeského územního svazu v této nelehké době.

Následná diskuze nebyla obsáhlá, členové zejména reagovali na plánované závody, vysazovaní ryb a chystané oslavy 100 let MO.

Po schváleném usnesení byla předsedou MO výroční členská schůze ukončena.

Jiří Eichler

Fotogalerie tit

foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 207 926

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS