ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Dospělí závodili na Záhorské tit

publikováno: 26.10.2022

Tak jak se již stalo tradicí i na letošní podzim si pro Vás MO Kladruby připravila na třetí říjnový víkend Podzimní rybářské závody dospělých a na neděli závod pro „malé“ rybářky a rybáře.

„Bohužel“ tradiční bylo i podzimní deštivé počasí, které s přestávkami skrápělo Záhořák a jeho okolí.

Před závodem bylo nachystáno 37 míst, ale pravděpodobně výše zmíněné počasí zapříčinilo to, že se závodu zúčastnilo 22 rybářů (3 rybářky a 19 rybářů).

Po rozlosování míst a přípravě v 9:00:00 „kladrubského času“ začalo 5 hodinové klání.

Filip Řábek začal pěkně zhurta, když hned ve druhé minutě zdolal kapra. Čímž nás všechny ostatní ujistil, že letos to vážně bude brát. Bohužel jsme všichni záhy (po cca 20 minutách) zjistili, že podzim bude jako každý rok o pár rybách. Všichni tedy zkoušeli všechno. Někteří byli úspěšnější, ostatní zkoušeli i nemožné. Jediná jistota nás všech je dobře zásobený kiosek a gril s udírnou, které měli na starosti Kadli a Pavlíček.

Přeháňky se střídaly a konec závodu se kvapem blížil. Rybáři, kteří měli to štěstí a smočili podběrák, byli celkem v klidu, ale někteří z těch „bezrybek“ začali brzdit čas a modlit se alespoň za jeden pěkný záběr.

Ve 14.00 byl závod ukončen. Po velmi rychlém sečtení výsledků, kdy se celkem ulovilo 43 ryb (kapři, pstruzi, amuři) bylo jasné, že s 6 rybami a součtem 213 cm vyhrál Martin Kovář s pomocníkem Toníkem. Druhý s délkou 178 cm (5 ryb) byl Petr Krym, který třetího Miloše Hirmana překonal o pouhé 4 centimetry. Skvělý výsledek zaznamenal Tomáš Veselý, který se umístil na čtvrté pozici se 157 centimetry. Umístění na dalších místech naleznete ve výsledkové listině.

Mezi ženami si vítězství s dvěma rybami (94 cm) odnesla Gabriela Tauberová, která zároveň vylovila největší rybu závodu. Druhé místo obsadila Iva Hlavatá (1 ryba 51) a třetí skončila Jitka Zrnová.

Prvních 10 rybářů bylo oceněno hodnotnými cenami od našich sponzorů Saenger, Delphin, Nikl, Tropic fishing. Po ukončení závodu se podával výborný hovězí guláš z lorny Standy Komendy. O sladkosti a zákusky se postaralo pekařství Mařenka a vlašimská pekárna Turek.

Celkovým vítězem letošních tří závodů se stal Martin Kovář, který obdržel pohár pro vítěze, putovní pohár a hodnotnou cenu v podobě echolotu LOWRANCE od společnosti Wavy boats.

I přes nevlídné počasí a menší množství ulovených ryb si všichni sobotu u vody užili a spokojení se vraceli domů.

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem členům naší MO, našim podporovatelům a kamarádům za přízeň a pomoc.

Samozřejmě velké poděkování patří všem sponzorům za krásné a hodnotné věcné ceny  nejen za náš poslední závod v tomto roce, ale za celoroční podporu - Středočeskému územnímu svazu, společnostem Tropic fishing, Saenger, Delphin, Mivardi, Karlovi Niklovi,  ABF-ForFishing, Wavy Boats - LOWRANCE, FOX, Standovi Komendovi z Restaurace u Piškota v Kladrubech, Timáru Mix, Pivovaru Ferdinand Benešov, Pekárně Turek Vlašim, MASO-TŘEBOVLE s.r.o., Kofola a.s., Sedldekor s.r.o., Kontu Bariéry, rodině Havlů, rodině Hanikýřů, rodině Sátrových a obci Kladruby.

Petrův zdar za MO Kladruby přejí

Petr Krym, Jan Porhansl, Tomáš Kučera

 

Soubory ke stažení tit

Výsledky putovní pohár 2022

PDF

Výsledky podzimní závody

PDF

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 208 989

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS