ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Výbor SÚS ocenil Tomáše Spáčila tit

publikováno: 23.10.2022

Skvělé výkony, výborná reprezentace našeho územního svazu, pomoc při propagaci rybolovné techniky mezi mládeží rozhodlo o tom, že na říjnovém jednání výboru SÚS převzal Tomáš Spáčil z rukou předsedy našeho ÚS Dušana Hýbnera šek na 50 000 korun.

Tomáš přijel na jednání výboru, aby osobně odměnu převzal, bohužel bez svého otce Radka, který byl tou dobou v zahraničí.

Na jednání byl přivítán potleskem členů výboru. Předseda SÚS ocenil jeho letošní rok, který je lemován velkými úspěchy, včetně 5 zlatých medailí z mistrovství světa v rybolovné technice.

„Tomáši, letos jsi toho dokázal tolik, že je to až neuvěřitelné. Navíc velmi oceňuji to, jakým způsobem propaguješ svůj sport mezi mladými, a jak reprezentuješ náš územní svaz. Upřímně říkám, že jsme na tebe pyšní a jsme rádi, že tě máme. Věřím, že náš finanční dar ti pomůže v dalším rozvoji, i když překonat letošní rok nebude jednoduché,“ řekl při předávání šeku Dušan Hýbner s tím, že kdyby Tomáš cokoli potřeboval, má na územním svazu dveře otevřené. „A pozdravuj také tátu, který má na tvých úspěších obrovský podíl,“ neopomněl dodat předseda.

„Chtěl bych vám poděkovat za tento finanční dar, vážím si toho. Zároveň bych chtěl poděkovat územnímu svazu za podporu, jaké se nám po celou dobu dostává. Je pravda, že letos se mi opravdu dařilo, ale nevyhrál jsem vše, co bych chtěl, a o to se budu snažit v příští sezoně,“ usmíval se Tomáš, jenž v tu dobu seděl na místě předsedy SÚS, který mu ho po jeho příchodu uvolnil, což Tomáše velmi překvapilo…

(šam)

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 205 605

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS